Cadeau tips voor paardrijd liefhebbers

Ben je opzoek naar een cadeau voor iemand die helemaal idolaat van paardrijden is? Zoek je leuk cadeau of een leuk kleinigheidje die met paardrijden te maken heeft? In dit artikel nemen we een paar cadeau ideeën met je door.

cadeau voor paardrijliefhebber

Boeken over paarden

Er zijn ontzettend veel boeken over paarden en paardrijden te vinden. Zo zijn er veel boeken met een leuke verhaallijn waar paarden centraal staan. Maar er zijn ook genoeg interessante en informatieve boeken te vinden die gaan over paarden en/of paardrijden. De boeken zijn te krijgen op verschillende niveaus en zodoende is er voor elke paardrijd liefhebber, of het nou jong of oud is, wel een leuk en informatief boek te krijgen.

Paardrijd kleding

Voor een paardrijd liefhebber is het altijd leuk om nieuwe kleding te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe polo, nieuwe sokken of aan een nieuwe rijbroek. Ook handschoenen, nieuwe rijlaarzen en hoofddeksels zijn cadeaus die over het algemeen in goede aarde vallen.

kado paard fanaten

Verzorgingsproducten

Echte paard liefhebbers zijn verknocht aan hun paard. Ze willen het paard dan ook zeer goed verzorgen. Daarom is het geven van verzorgingsproducten altijd een goed idee. Ze kunnen daarmee het paard verwennen en ervoor zorgen dat het paard er top uit zien.

Leuke accessoires

Bent u meer opzoek naar een kleinigheidje? Dan zijn er tal van opties. Denk maar eens aan een leuke ketting, een T-shirt, een leuke mok, een armband, een tas of aan een originele sleutelhanger.

  • Gepersonaliseerde sleutelhanger van je paard 
  • 24/7 Jewelry Collection Paard Ketting 

Actie camera

Dit cadeau ontzettend gaaf om te geven maar ook om te krijgen. Een actie camera kun je om de helm binden. Vervolgens zet je de camera aan zodat de paardrijder of paardrijdster zijn of haar paardrijd sessie kan filmen. Veel ruiters vinden het ontzettend gaaf om hun sessie terug te kijken. Daarnaast kunnen ze hun passie delen met familie en/of vrienden.

Dekbedovertrek

Met name de jongste paard liefhebbers vinden het slapen onder een echt paarden dekbed erg leuk. Dit cadeau is naast erg leuk ook nog eens erg praktisch. Een nieuw dekbedovertrek is immers nooit mis.

  • Paarden Dekbedovertrek Forever
  • Paarden 2 persoons dekbedovertrek 
  • Animal Pictures Paard & Veulen 

Schilderij

Tegenwoordig is het vrij eenvoudig om een grote foto op een schilderij te laten printen. De mogelijkheden zijn enorm. Je kunt vrijwel elke foto laten printen op hout, canvas, aluminium, en glas. Mocht je hiervoor kiezen dan is het zaak om direct een foto van de gelukkige te regelen. In dat geval is het belangrijk dat de foto van goede kwaliteit is. Ga dit vooraf even na. Dit omdat je geen vaag schilderij vol met grote pixels cadeau wilt geven.

Misschien vind je dit ook interessant?

Sport