Sport blogger gezocht!

Ben je gepassioneerd over sport en heb je een talent voor het schrijven van pakkende content? Dan zijn wij op zoek naar jou! We zijn op zoek naar sport bloggers die ons team willen versterken en hun passie voor sport willen delen met onze lezers.

Als sport blogger bij onze blog website krijg je de mogelijkheid om artikelen te schrijven over verschillende sporten en sportevenementen. Van voetbal en tennis tot hardlopen en fietsen, er is voor elk wat wils. Je krijgt de vrijheid om je eigen onderwerpen te kiezen en je creativiteit te laten zien.

Naast het delen van je passie voor sport, bieden we je de mogelijkheid om je schrijfvaardigheden te ontwikkelen en je te laten zien aan een groot publiek. We zijn een snelgroeiende blogwebsite met een grote lezersbasis  en bieden onze bloggers de kans om hun werk te publiceren en te delen met tienduizenden lezers in Nederland.

Sportloaded heeft maandelijks 30 á 50.000 sportliefhebbers die de website bezoeken!

Als sport blogger bij ons krijg je ook de kans om nieuwe mensen te ontmoeten, interessante verhalen te ontdekken en je netwerk uit te breiden. En niet te vergeten, je kunt je grote passie ventileren met de buitenwereld.

Wij zoeken sportliefhebbers die hun kennis, hun passie of hun ervaringen met sportgenoten willen delen.

Als je interesse hebt in deze mogelijkheid om de wereld van sport te delen met onze lezers, stuur ons dan een paar voorbeelden van je schrijfwerk + jouw ideeën over het schrijven van gastblogs. Zodat we kunnen beoordelen of dat iets voor je is.

sport blogger

Wat zoeken wij?

  • Een sportliefhebber pur sang
  • Een sportfanaat met kennis van / of ervaring met één of meerdere sporten?
  • Iemand met gevoel voor het schrijven van teksten? Dit hoeft niet perfect. Dat doen wij ook niet. Maar we verwachten wel een vorm van logica.
  • Wars van ChatGPT? Omdat jij je eigen verhaal wil delen?

Wat krijg je er voor terug?

  • Allereerst een hoop waardering.
  • Een groot publiek. zoals gezegd hebben we tienduizenden bezoekers per maand op de website.
  • Er bestaat een kans dat we je vragen voor het testen van producten. De producten mag je houden. Moet gezegd; dit zal niet wekelijks zijn en we zullen je alleen vragen als je met ons meedenkt en ook echt een (sport) specialist blijkt te zijn.
  • Bij meerdere blogs per jaar ontvang je jaarlijks een leuke incentive.