De 5 beste golf boeken

Ben jij een liefhebber van het golfen of ken jij iemand die houdt van de golfsport? Ben jij op zoek naar een leuk cadeau om deze persoon of jouzelf te trakteren? Over de golfsport zijn diverse leuke boeken in omloop. Van biografieën tot boeken met tips & tricks. Wil jij weten wat de állerleukste golfboeken zijn? In dit artikel zullen we die in willekeurige volgorde opsommen.

golfboeken

Golfen met je ogen dicht – Birdy Mulligan

Een van de meest inspirerende golfboeken ter wereld is geschreven door een man die schuilgaat onder de valse naam Birdy Mulligan. Hij speelt golfen illegaal voor geld en kwam een goeroe tegen die hem de ware aard van het golfen heeft laten zien. In één dag toont hij aan hoe kunt leren golfen als een professional. Dit boek is inspirerend, super interessant en eenvoudig te lezen. Een fantastisch cadeau voor elke golfliefhebber.

  • Prijs: €19,95
  • Pagina’s: 132

Golftechnieken: verlaag je handicap – D. Baker

Wil jij een betere golfer worden of wil je de persoon die jij met dit cadeau gaat verrassen helpen om een beter golfspeler te worden? Voor zowel beginnende als regelmatige golfers is dit boek erg bruikbaar. De duidelijke uitlegteksten en illustraties helpen vrijwel iedere golfer om het beste uit zijn of haar spel te halen.

  • Prijs: €10,95
  • Pagina’s: 160

Golf: de fijne kneepjes van de pro’s – Duncan Lennard

Bent u opzoek naar een goedkoop boek dat boordevol praktische tips staat? Wilt u graag een boek met uitstekende recensies? Dan is dit boek zeer geschikt. Duncan Lennard heeft in dit boek een aantal hoog aangeschreven namen uit de golfwereld gestrikt voor een paar goede golflessen. Deze wijze raad wordt onderstreept met handige foto’s en goede informatie.

  • Prijs: €5,-
  • Pagina’s: 160

Tiger Woods: De biografie – Jeff Benedict & Armen Keteyian

De man die jarenlang aan de top van de golfwereld stond: Tiger Woods. Hij is onmiskenbaar het gezicht van de golfwereld en verdiende absurde bedragen per jaar met zijn sport. Maar wie is de man achter deze sportpersoonlijkheid? Woods leek het perfecte leven te leven, maar niets is minder waar. Zijn dubbelleven werd op een pijnlijke manier duidelijk waarna zijn leven volledig instortte.

  • Prijs: €25,-
  • Pagina’s: 420

Golfen doe je in je eentje met een club – Gerd de Ley

Golf is een bijzondere sport. Die bijzonderheid wordt in dit boek onderschreven. Uitspraken van professionele en amateur golfers, cabaretiers, journalisten en allerlei andere figuren over de golfsport zijn in dit artikel verzameld. Soms komisch, soms gek, soms leuk, soms raar, maar altijd een geschikt cadeau voor een golfliefhebber.

  • Prijs: €10,-
  • Pagina’s: 176

Misschien interessant?

golfclubs