Eenvoudige website voor sportclubs en sportverenigingen

Ben je als club of vereniging toe aan een nieuwe website? Maar vraag jij je af of dit een zinvolle investering is? In dit artikel zoomen we daar verder op in!

website voor clubs

Online zichtbaar

Veel clubs vinden het belangrijk om online zichtbaar te zijn. Dit om meerdere redenen. Allereerst kunnen potentieel nieuwe leden informatie vinden over een lidmaatschap bij de club of verenigingen. Daarnaast kunnen tegenstanders praktische informatie vinden zoals adresgegevens en telefoonnummers.

Ook voor bestaande leden is een clubwebsite van toegevoegde waarde. Men kan daar de laatste nieuwtjes, verslagen, uitslagen en andere waardevolle informatie inzien.

Wat vaak het probleem is…

Voor veel sportverenigingen en sportclubs is het aanschaffen en onderhouden van een clubwebsite een hoofdpijndossier. Het bouwen van een nieuwe website kost vaak aardig veel geld. En dat is iets wat niet elke club voor handen heeft. Toch is het tegenwoordig bijna ondenkbaar om als club of verenigingen geen website te hebben. Wat vervolgens resulteert in een website die flink verouderd is of er grafisch niet geweldig uitziet. Iets wat niet wenselijk is aangezien je er als club en/of verenigingen er graag goed op staat.

website voor sportclubs en sportverenigingen

Oplossing

Mocht jij je herkennen in bovenstaande? Dan raden we je aan om eens naar het systeem van Phoenix te kijken. Bij dit systeem betaal je een x-bedrag per maand waardoor een hoge aanschafprijs vermeden wordt. Nu hoor ik je bijna denken. Ja maar, als ik het hele jaar door een x-bedrag per maand betaal dan ben ik toch veel duurder uit? Het antwoord daarop is ja. Echter heeft het ontzettend veel voordelen.

Het is namelijk zo dat het Phoenix systeem continue door ontwikkelt. Hierdoor blijft je website er in lengte van jaren grafisch er top uitzien en loop je als vereniging niet meer achter de feiten aan.

Daarnaast is een maandelijks bedrag voor een vereniging of club vaak een stuk beter behapbaar dan een hoge aanschafprijs.

Eenvoudig systeem

Naast bovenstaande voordelen is het systeem ontzettend eenvoudig in te richten. Het is zeer reëel om binnen een halve dag een nieuwe website online te zetten. Je hebt hier hooguit wat affiniteit voor nodig.

Misschien vind je dit ook interessant?