Livescore apps voor bijhouden van tussenstanden

Ben jij een fanatiek voetbalfanaat en ben jij graag op de hoogte van alle livescores? Vraag jij je af welke livescore app het meest uitgebreid en zorgvuldig is? In dit artikel nemen we een aantal livescore apps met je door.

livescore

Waarom een livescore app?

Tegenwoordig zie je steeds vaker dat mensen twee wedstrijden tegelijk kijken. Dat wil zeggen dat er een wedstrijd op de TV wordt gevolgd maar dat er ook een wedstrijd op een tweede scherm (iPad, tablet of iets dergelijks) draait. Hierdoor kun je twee wedstrijden tegelijk volgen. Tot grote spijt van veel voetballers liefhebbers mis je dan alsnog een heleboel tussenstanden en hoogtepunten. Mede daarom zijn livescore apps ontzettend handig. Ook zijn livescore apps ontzettend waardevol op het moment dat je van huis bent en niet in staat bent op een wedstrijd te kijken. Een snelle blik op je telefoon zorgt ervoor dat je van A tot Z op de hoogte bent van wat er op de velden gebeurt.

SportSport

SofaScore

Deze app is geschikt voor vrijwel alle sportliefhebbers. De app biedt tussenstanden aan van meer dan 35 sporten, 5000 competities en allerlei toernooien en speciale evenementen.

De app geeft razendsnel actuele meldingen. Meldingen die je op de hoogte brengen van hetgeen wat er in de wedstrijd gebeurt. Denk aan het beginsignaal, rustsignaal, eindsignaal, doelpunten, rode kaarten en penalty’s. Wil je niet overal een melding van krijgen? Geen probleem! Je kunt de meldingen aan de hand van jouw wensen personaliseren.

We kunnen wel stellen dat je door de SofaScore app nooit meer iets hoef te missen. Naast het feit dat je er eenvoudige livescores kunt checken kun jij je ook verdiepen in diepgaande statistieken en gedetailleerde speler analyses. Zo worden de sterke en zwakke punten van spelers opgesomd en heb je inzicht in spelers geschiedenis, heatmaps en overige statistieken. Deze vergaande speler data is alleen inzichtelijk bij spelers die actief zijn in een populaire competitie.

tussenstanden app

Futbol 24

Vind jij statistieken niet zo interessant en wil je gewoon weten wat de stand is bij bepaalde wedstrijden? Dan is de app Futbol 24 iets voor jou. De app is erg overzichtelijk en makkelijk te bedienen.

Je vindt er tussenstanden van voetbalwedstrijden en kunt aanvinken van welke wedstrijden jij een melding wilt krijgen. Je telefoon geeft op dat moment signaal en brengt je op de hoogte wanneer er een doelpunt is gemaakt en wie de doelpuntenmaker is. Ook krijg je een melding wanneer er een rode kaart is uitgedeeld.

Overige statistieken zijn niet inzichtelijk. Zo kun je geen gedetailleerde spelers statistieken of opstellingen bekijken.tussenstanden app voetbal

Forza Football

De Forza Football app is een app die precies tussen de hierboven beschreven apps inzit. Het heeft niet zoveel mogelijkheden als de SofaScore app maar het biedt meer statistieken en inzichten dan Futbol 24 app.

De app bied je de mogelijkheid om de hoeveelheid berichtgevingen naar eigen wens aan te passen.

Zo kun je een melding krijgen wanneer de bevestigde opstellingen binnen zijn, wanneer het beginsignaal heeft geklonken, wanneer er doelpunten zijn gevallen, wanneer er videohoogtepunten binnen zijn, wanneer er rode kaarten zijn gegeven, wat de ruststand is en wat de uiteindelijke einduitslag van de wedstrijd is geworden.

Al deze meldingen kan je per competitie, club en wedstrijd geheel naar wens aanpassen!

tussenstanden voetball app