Outdoor fitnesstoestellen voor iedereen

Sporten is goed voor iedereen, zowel jong als oud. Samen wordt dit natuurlijk extra leuk en al helemaal als dit ook nog eens kan in je eigen wijk of in het park. Dit wordt mogelijk gemaakt met de outdoor fitnesstoestellen van IJslander! Deze toestellen verlagen de drempel om lekker buiten te fitnessen zonder de kosten van een sportschool.

Sociale interactie

IJslander biedt outdoor sporttoestellen die geschikt zijn voor iedereen: jongeren, volwassenen, senioren en mindervaliden. Deze toestellen maken het voor jou mogelijk om mee te doen aan de laatste bewegingstrends. Verder stimuleren deze toestellen niet alleen het buiten fitnessen en bewegen, maar ook de sociale interactie. De laagdrempeligheid van de toestellen maakt het namelijk mogelijk om samen in groepen te trainen, bootcamps te organiseren of om vrienden uit te nodigen. Deze interactie en motivatie heeft vervolgens weer een positieve en stimulerende invloed op jouw trainingservaring.

Ouderen en mindervaliden

Zoals eerder benoemd zijn de outdoor fitnesstoestellen van IJslander ook geschikt voor ouderen. Door activiteiten als traplopen na te bootsen, trainen ouderen namelijk bewegingen uit het dagelijks leven. Hierdoor kunnen ook oudere mensen fit en actief blijven. Door precies de juiste lichaamsdelen en/of spierpartijen aan te spreken, bevorderen deze outdoor fitnesstoestellen hun vitaliteit en souplesse.

Niet alleen denkt IJslander aan de oudere doelgroepen, maar ook aan mindervaliden. IJslander biedt namelijk outdoor fitnesstoestellen die te gebruiken zijn voor mensen die bijvoorbeeld slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten.

Calisthenics

IJslander gaat met haar toestellen ook mee met de trends en ontwikkelingen onder de jeugd. Bijvoorbeeld door middel van speciale apparatuur voor calisthenics. Hiermee worden verschillende bootcamp oefeningen of calisthenics-workouts mogelijk gemaakt. Denk hierbij aan toestellen als een calisthenics bar, een calisthenics rek of een calisthenics parcours.

Deze vorm van fitness traint alle spieren en pezen tegelijkertijd in plaats van één bepaalde spiergroep. Op deze manier verminder je de kans op blessures en sla je niets van je lichaam over. De toestellen voor calisthenics zijn samen met echte calisthenics beoefenaars ontworpen, waardoor deze voldoen aan alle sportieve eisen.

Onderhoudsarm

Naast het feit dat de outdoor fitnesstoestellen van IJslander stimulerend, motiverend en toegankelijk zijn, zijn deze ook nog eens onderhoudsarm. Zo zijn de toestellen bestand tegen allerlei weersomstandigheden en kan je dit behouden met minimale inspanning. Hierdoor gaan toestellen langer mee, waardoor iedereen kan blijven genieten van het buiten fitnessen. Hiermee wordt een hoop geld, tijd en moeite bespaard wat je natuurlijk beter kan besteden aan sport en fitness!