Lancering van hét sportplatform van Nederland

In de corona crisis is ons opgevallen dat het vanaf dag één direct over sport gaat.

Het gemis van publiek bij sportevenementen, het niet zien van je sportvrienden en het grote gemis van het uitvoeren van je favoriete sport is voor velen een doorn in het oog.

Sportloaded

Het heeft mij bevestigd dat sport eigenlijk veel meer is dan dat balletje dat rolt, die auto die rijdt of die tennissers die een rally spelen. Sport is niet alleen een activiteit, het is een essentieel onderdeel in ons leven.

Meteen ervoeren wij de drang en wil om iets met sport te doen. Sport is zoveel meer dan de winnaar en de verliezer, toen ben ik gewoon wat op papier gaan zetten om een uniek sportplatform op te gaan zetten. Meer dan 700 verhalen over vrijwel alle sporten heb ik met veel passie en inleving geschreven voor dit sportplatform. Een uniek sportplatform!

Dit platform geeft de charme, gekte en schoonheid van de sport weer. Feitelijk willen we de oeh’s en de ah’s die je normaal in een stadion hoort de woonkamer in trekken.  Dit platform moet de lezer activeren, inspireren en verwonderen. En dat doen we door unieke content te maken. Content die je nergens leest, hoort of ziet!

Wanneer Max Verstappen een Grand Prix wint lees je dat overal. Iets wat zeker belangrijk is. Maar dát is waar wij van weg willen blijven. Wij willen video’s, foto’s en artikelen maken waar de mond van openvalt en waar het hart sneller van gaat kloppen.

We hebben inmiddels mooie stappen gemaakt en 23 april j.l. presenteren wij ons online.

Vanaf dat moment kunnen mensen een PRO account aanmaken op onze site. Deze is geheel gratis en bedoeld voor de echte sporter en/of sport bewonderaar.

PRO’s op onze site hebben toegang tot unieke content, winacties en kortingen. Of te wel dagelijks een klein sportfeestje in de woonkamer. Unieke foto content

Vriendelijke groet,

Gert Jan Stevens