Leuk voetbalcadeau voor kinderen

Is jouw zoon of dochter een enorme voetbalfanaat en wil jij hem of haar eens verrassen met een leuk cadeau? Voetbal gerelateerde cadeaus zijn er in allerlei soorten, maten en prijsklassen. Wij sommen de leukste cadeaus in willekeurige volgorde voor je op.

cadeau voetbal kind

FIFA & FIFA Points

De populaire FIFA serie van game ontwikkelaar Electronic Arts (EA) is en blijft een zeer geschikt cadeau voor kinderen die houden van voetbal en gamen. Het spel kan worden gespeeld op verschillende platforms als Playstation en X-Box, maar ook op de telefoon en computer. Kinderen die al in het bezit zijn van het spel kunnen worden blij gemaakt met FIFA Points. Met deze punten kunnen kinderen proberen een elftal vol wereldsterren samen te stellen. Na release van de nieuwste versie, dit gebeurt meestal eind september, is de prijs van het spel minimaal 60 Euro, naarmate de tijd vordert daalt dit. De FIFA Points zijn vanaf 5 Euro verkrijgbaar.

Een bal

Geef jij je kind liever een cadeau waarmee je ervoor zorgt dat hij of zij in beweging komt of blijft? Geef hem of haar dan gewoon een bal! Er zijn allerlei verschillende soorten ballen te koop. Zo zijn er straat- en veldballen en is er de keuze uit verschillende soorten materiaal. Voor kleine kinderen is het verstandig om een lichte of plastic bal aan te schaffen, voor de wat oudere jeugd zijn hardere en zwaardere ballen meer geschikt.

Tenue van zijn of haar favoriete club

Voor kinderen is het fantastisch om op training, na of tijdens schooltijd en tijdens het voetballen rond te lopen in een shirt of tenue van zijn of haar favoriete club. Nieuwe shirts zijn over het algemeen vrij prijzig, mocht u het bedrag te hoog vinden dan zijn er alternatieven. Zo kunt u bijvoorbeeld een shirt van het seizoen ervoor, een trainingsshirt of een replica kopen. Deze opties zijn allen een stuk goedkoper.

Boeken en films

Kinderen en jongeren die helemaal gek van voetbal zijn willen alles over het spelletje weten. Boeken over beroemde en bijzondere figuren in de voetballerij, zoals Zlatan Ibrahimovic, Memphis Depay en Johan Cruijff, zijn voor jongeren een geschikt cadeau. Kinderen die nog niet toe zijn aan het lezen van boeken zijn misschien gelukkiger met een film. Er bestaan verschillende films over voetbal. Films over het EK 1988, het Ajax van de jaren ’70 en de succesfilm Goal! zijn kinderen erg leuk om te zien.

Leestip: de 14 beste voetbalboeken 

Sport