De beste voetbal apps

Ben jij een echte voetbalfanaat en wil jij niks missen over jouw favoriete spelers, clubs en competities? Er zijn vele apps die jou daarbij kunnen helpen. Wij hebben de leukste hieronder even op een rijtje gezet.

beste voetbalapps

Voetbalapps zijn er in allerlei soorten en maten. Wij geven jou een aantal apps op het gebied van nieuws en live scores die onmisbaar zijn voor elke voetballiefhebber.

SportSport

Nieuws

Voetbal International

Het merk Voetbal International, ook wel VI, is als sinds jaar en dag een begrip in de Nederlandse voetbaljournalistiek. Niet zelden komt het platform met erg interessante primeurs, interviews, reportages, achtergrondverhalen en tactische analyses. Voor het lezen van sommige, wat uitgebreidere, artikelen en analyses heb je een VI PRO abonnement nodig t.w.v. €10,- per maand. Maandelijks geeft het medium je gratis een aantal PRO artikelen. Het is een aanrader om deze eens te lezen. Ook het YouTube-account van Voetbal International is het bekijken waard. Vrijwel dagelijks praten ervaren voetbaljournalisten jou daar bij over alles wat en speelt in de voetballerij. De app van VI is te downloaden in de App– en Play Store.

Veronica Inside

De mannen van Veronica Inside zijn beroemd en berucht. Wilfred, Johan en René geven in hun talkshow een blik op de knotsgekke voetbalwereld die je  nergens anders ziet. De webredactie van de heren slaagt erin om online dezelfde toon aan te slaan als tijdens het programma op maandag- en vrijdagavond. Naast het laatste voetbalnieuws zijn er op de app hilarische filmpjes te vinden. De app is beschikbaar voor Android en iOs apparaten.

Voetbalzone

Een site die alle voetbalnieuwtjes vanuit alle windstreken voor jou verzamelt en overzichtelijk weergeeft. Schrijven Spaanse kranten over een mogelijke overgang van Donny van der Beek naar Real Madrid? Is het Italiaanse La Gazetta dello Sport kritisch op Matthijs de Ligt? Je leest het als eerst bij Voetbalzone. Daarnaast zijn de mannen van Voetbalzone erg actief op social media, zo zijn zij op Facebook en Instagram de grootste in hun vakgebied.

Live scores

Forza Football

Op het gebied van het live volgen van uitslagen zijn er meerdere apps die goed werken. Forza Football is een van de uitgebreidere daarvan. De app geeft jou de mogelijkheid om jouw favoriete clubs en competities te kiezen en geeft meldingen van begin- en eindsignalen, doelpunten, rode kaarten, gemiste strafschoppen en meer. Als een van de weinige geeft Forza Football ook een link naar beelden van cruciale momenten van sommige wedstrijden. Heb jij een doelpunt gemist? Op Forza Football kan je deze goal een paar minuten later terugkijken op jouw telefoon of tablet.

De app is gratis te downloaden voor Android en Apple.

Flash Score

Een andere erg uitgebreide app is Flash Score. Deze applicatie is erg snel en heeft een erg breed aanbod. Naast voetbal zijn er nog zo’n 30 andere sporten te volgen via de app. Meer dan 6000(!) competities zijn te volgen via de app. Daarnaast Flash Score houdt veel statistieken bij en zorgt ervoor dat jij volledig op de hoogte blijft van wat er in de sport gebeurt. De app is gratis te downloaden voor Android en Apple.